Rekrytointi

boreal-bioref-kansi.jpg

Julkaistu 2017-09-27 11:43:13 CEST.

Haemme Kemijärvelle kansainväliseen tiimiimme kokoaikaiseen työhön toimistosihteeriä. Hakuaikaa jatkettu 4.10. saakka.

Boreal Bioref Oy suunnittelee ja rakentaa kiinalaisen Camcen (China CAMC Engineering Co. Ltd.) ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa Kemijärvelle biojalostamoa, jonka vuosituotanto on 500 000 tonnia monipuolisia biotuotteita. Nykyaikainen jalostamo tuottaa pitkäkuituisen sellun lisäksi mm. liukosellua, mikrokiteistä sellua (MCC), mäntyöljyä, biokaasua ja maanparannusaineita sekä sähköä valtakunnan verkkoon. Tavoitteen mukaisesti rakentaminen aloitetaan vuonna 2018 ja tuotanto käynnistyy 2020.

Haemme Kemijärvelle kansainväliseen tiimiimme kokoaikaiseen työhön

TOIMISTOSIHTEERIÄ

Olet hakemamme henkilö, kun omaat avoimen ja ulospäin suuntautuvan asenteen ja tulet hyvin toimeen suomen-  ja englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Arvostamme oma-aloitteellisuutta sekä energistä ja rohkeaa asennetta työhön. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työsopimukseen liittyy kolmen kuukauden koeaika. Tehtävän vastaanottaminen sopimuksen mukaan.

Jos sinua kiinnostaa olla mukana kehittyvässä työympäristössä ja kasvaa ammatillisesti, lähetä hakemuksesi sisältäen palkkatoiveesi 4.10. mennessä kirjallisesti tai sähköisesti osoitteeseen 

Boreal Bioref Oy, Elina Koskenranta, Kuumaniemenkatu 2, 98100 Kemijärvi, elina.koskenranta@borealbioref.fi.

Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja työpaikasta antaa hallintopäällikkö Elina Koskenranta, p. 050 575 8000.

Takaisin