Kesätyöpaikka vailla vertaa

essi_kanniainen_rajattu.jpg

Julkaistu 2018-08-24 14:46:00 CEST.

Boreal Bioref Oy:n toimiston väkimäärä lähes kaksinkertaistui keväällä, kun kesätyöntekijät Essi Kanniainen ja Tiina Nyyssönen aloittivat kesätyönsä toimistolla. Pelkäksi toimistotyöksi nuoret naiset eivät kesätyötään kuitenkaan kuvailisi.

19-vuotiaan Essin ja 21-vuotiaan Tiinan työtehtäviin Boreal Biorefin toimistolla kuuluu muun muassa kotimaisen ja kansainvälisen kirjeenvaihdon hoitaminen, käännöstyöt sekä yritysvierailujen järjestäminen.

”Boreal Biorefillä on saanut tehdä niin paljon erilaisia asioita, ettei niitä voi edes luetella. Jokainen päivä töissä on erilainen ja se tekeekin tästä kesätyöstä niin hienon”, Essi kertoo.

Essille kesä Boreal Biorefin toimistolla on ensimmäinen, Tiinalle jo toinen.

”Toimiston työilmapiiri on loistava ja vaikean tilanteen sattuessa työkavereilta on voinut aina kysyä ja saada apua. Kaiken kaikkiaan kesätyö Boreal Biorefillä on ollut erittäin positiivinen ja mielenkiintoinen kokemus, josta on varmasti hyötyä tulevaisuudessa”, Tiina kuvailee.

Sekä Essi että Tiina suuntaavat syksyn alkaessa Helsinkiin. Tiina jatkaa toista vuotta musiikin opiskelua Pop & Jazz Konservatoriossa ja keväällä Kemijärven lukiosta ylioppilaaksi kirjoittanut Essi aloittaa englannin kielen opinnot Helsingin yliopistossa. Hauskan kesätyön parissa ystävystyneet Essi ja Tiina aikovat tavata toisiaan myös opiskelujen lomassa.

Boreal Bioref toivottaa kesätyöntekijöille onnea ja menestystä tulevaisuuteen!

bb uutinen 2408 1248x936.jpg

Kesätyöntekijät koordininoivat onnistuneesti mm. kaikki Boreal Biorefin vierailijatapahtumat kesän aikana. Kuva metsäkohteeseen tutustumisesta heinäkuussa.

Takaisin