Heikki Nivalasta Onnen lähettiläs 2018

heikki_nivala_2.jpg

Julkaistu 2018-07-16 15:10:00 CEST.

Boreal Bioref Oy:n toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Heikki Nivala valittiin 30.6. järjestetyssä Kemijärven Onnen päivä -kaupunkitapahtumassa vuoden 2018 Onnen lähettilääksi.

Boreal Bioref Oy:n toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Heikki Nivala valittiin 30.6. järjestetyssä Kemijärven Onnen päivä -kaupunkitapahtumassa vuoden 2018 Onnen lähettilääksi. Toinen Onnen lähettiläs -arvonimen saanut oli kemijärveläinen yrittäjä Päivi Kostamo. Tapahtumassa esiintyi vuonna 2017 Onnen lähettilääksi valittu kesätyöntekijämme Tiina Nyyssönen.
Tämän vuoden Onnen lähettiläät valittiin Kemijärveläisten ihmisten toimesta. Kuntalaiset saivat ensin asettaa mielestään sopivia henkilöitä ehdolle Onnentunteen kasvoksi. Heitä ohjeistettiin ehdokkaan asettamiseen seuraavin sanoin:
"Onnen lähettiläiksi voit ilmiantaa Kemijärveltä kotoisin olevia henkilöitä, jotka ovat osoittaneet positiivisuudellaan ja esimerkillisellä onnellisuudellaan suurta ylpeydenaihetta kotikaupungilleen. He ovat omalla toiminnallaan edistäneet myönteistä kuvaa Kemijärvestä maailmalla. He ovat henkilöitä, joihin kiteytyy vahva paikalliskulttuuri ja -identiteetti."
Ehdokasasettelun jälkeen kemijärveläiset saivat äänestää Kemijärven kaupungin valitsemista finalisteista lopulliset Onnen lähettiläät. Nivalaa kuvailtiin ehdokastekstissä seuraavasti:
"Heikki on omalla toiminnallaan edistänyt kemijärveläistä identiteettiä ja vienyt kaupungin kehitystä eteenpäin, esimerkiksi tällä hetkellä hän uurastaa biojalostamon saamiseksi Kemijärvelle. Hänelle tärkeitä arvoja ovat kemijärveläisten hyvinvointi ja onnellisuus. Toiminnallaan Heikki haluaa mahdollistaa kaikille elinvoimaisen kaupungin. Heikkiä luonnehditaan miellyttäväksi, hyväkäytöksiseksi ja positiiviseksi henkilöksi."
Nivala vastaanotti Onnen lähettiläs -kunniakirjan tapahtumassa ja voimme tavata häntä jatkossa kokousten ja tiedotustilaisuuksien lisäksi myös Onnen lähettiläs -tittelin puitteissa!

Heikki Nivala.jpg

Takaisin